VACATURES: LEERKRACHTEN ST. JOZEFSCHOOL

Startdatum: Aanvang nieuw schooljaar 2022-2023
Aantal uren: 24-40 uur per week
Sollicitatie deadline: 20 juni 2022

Ben je een leerkracht met leiderschap-skills en wil jij aan de slag gaan op de leukste school van Vlissingen? Dan ben jij de juf of meester die wij zoeken. De Sint Jozefschool gaat graag met je in gesprek. Grijp de telefoon of stuur direct een email.

Wat ga je doen?

Voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw (groep 8) van de Sint Jozefschool zoeken wij drie betrokken deeltijd-leerkrachten. Juffen en meesters die er niet voor terugdeinzen het verschil te maken. Je komt te werken in duo-groepen en staat er dus niet alleen voor. Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van een groep kinderen in jouw handen ligt, schrikt jou daarentegen niet af. Sterker nog: dát is waarom jij bij ons op school wilt werken.

– Je geeft les aan een groep met diverse achtergronden,
– Neemt enthousiast deel aan overlegsituaties,
– Weet ouders aan je te binden,
– Straalt vertrouwen uit naar de kinderen,
– Zet de schouders eronder en toont leiderschap.

Ieder kind verdient de beste denkbare start. Want in een samenleving die snel verhardt en steeds complexer wordt, is het nu belangrijker dan ooit dat kinderen goed voorbereid worden. Als leerkracht lever je daar een onschatbare bijdrage aan.

Waar ga je dat doen?

De Sint Jozefschool is één van de drie scholen binnen ‘De Combinatie’ in het middengebied van Vlissingen. De school heeft circa 165 leerlingen in twee onderbouwgroepen, zes enkele groepen en een schakelklas. Wij zijn een Vreedzame School waar veiligheid, respect, samenwerking, kwaliteit en (in) beweging, stuk voor stuk belangrijke waarden zijn.


De Sint Jozefschool is onderdeel van de overkoepelende Prisma scholengroep. Deze stichting met 13 basisscholen biedt katholiek-, interconfessioneel- en montessorionderwijs in Borsele, Goes, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Middelburg en Vlissingen.

Wat verwachten we?

 • Een PABO-diploma en meerdere jaren aantoonbare ervaring;
 • Dat je een groep kinderen kunt ‘managen’ met jouw passie en power,
 • Misschien heb jij de kennis (of ambitie) om taalcoördinator te zijn,
 • Je hebt respect voor diversiteit en begrijpt dat er cultuurverschillen bestaan,
 • Tegelijkertijd ben je kritisch op onrecht of pestgedrag en je anticipeert hierop,
 • Daarnaast ben je ook gewoon een heel leuke juf of meester,
 • En het liefst ben jij woonachtig in de regio of bereid naar de omgeving Vlissingen te verhuizen. Het is prachtig wonen “Hier aan de kust.”

Wat bieden we?

 • Een deeltijdaanstelling in duo-vorm.
 • Een goed salaris op basis van de cao primair onderwijs,
 • Prettige (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, een bedrijfsfitnessregeling, cafetariaregeling en de mogelijkheid om cursussen te volgen,
 • Een enthousiast, divers en gezellig onderwijsteam,
 • Een loyale organisatie waar veel kennis en ervaring met elkaar wordt gedeeld.

Bovenal geven we je de kans om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uiteenlopende leerlingen. De Sint Jozefschool is een Vreedzame School waar veiligheid, respect, samenwerking, kwaliteit en (in) beweging belangrijke waarden zijn.

Contact

Enthousiast? Stuur voor 20 juni 2022 een sollicitatie naar Lodewijk Koppejan via lkoppejan@prisma-scholen.nl. Voor meer informatie over deze leuke uitdaging kun je contact met hem opnemen. Als beleidsadviseur personeel geeft hij graag antwoord op jouw vragen. Bel gerust naar: 06 – 24 50 49 95.